Sjoerd van den Berg

Portretfotograaf uit Arnhem met een passie voor fotografie en reizen.

Mijn energie en creativiteit stop ik in mijn werk als fotograaf, communicatieadviseur en singer-songwriter. Vol met ideeën vol ergens voor gaan. 

Al van jongs af aan interesseerde ik mij voor fotografie. Gelukkig hield mijn moeder van reizen en zodoende kwam ik al vroeg in aanraking met de wijde wereld en haar verschillende culturen. Het proberen vast te leggen van de indrukken is waar ik toen mee begon en nooit mee gestopt ben.

In 2016 werd ik voor het eerst gevraagd om een fotoshoot te doen voor een muziektheatervoorstelling. Sindsdien heb ik meerdere fotoshoots gedaan voor theatermakers en andere opdrachtgevers. Sinds januari 2019 heb ik mijn eigen fotostudio in Arnhem waarin ik mijn creativiteit nog verder kan ontwikkelen.

Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from - Youtube
Vimeo
Consent to display content from - Vimeo
Google Maps
Consent to display content from - Google
error: Content is protected